Zvezde

Kako je Lepo Breno napadel herpes

T.M. / Lady
18. 5. 2015, 15.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Lepa Brena je spregovorila o najbolj zasebnem delu svojega življenja. Srbska diva ni skrivala podrobnosti iz partnerskega življenja in z zdravstvenega področja. Brez težav je povedala tudi, kdaj ji je bilo najtežje.

Arhiv Svet24
Lepa Brena in Slobodan svojega mlajšega sina ves čas razvajata.

»Spominjam se, kako me je po 31. koncertu zapovrstjo napadel herpes in se prek ustnic razširil po vsem vratu, kar me je spravilo v obup, saj se je vse skupaj le še večalo. Odhitela sem do zdravnika, ki je bil osebni zdravnik Josipa Broza Tita, in dal mi je injekcijo, po kateri nikoli več nisem imela težav s herpesom. Na srečo pa je pri vsaki moji težavi ob meni Bobo, ki je najboljše zdravilo,« je ljubeznivo polaskala svojemu možu.

Hitro je izdala še nekaj podrobnosti, povezanih s partnerskim odnosom. »Pri nas doma je poglavar družine Bobo, ki ima močnejšo roko, moja pa je zanesljivo čvrstejša. Zato sem si tudi obe polomila, ker sem z njima pogosto tolkla po mizi,« je med smehom povedala zvezda. Za konec se je še pohvalila, da so tiste ženske, ki niso preizkusile njenega Živojinovića, veliko izgubile.

»Glede na število žensk, ki jih je imel, sem bila prepričana, da bo zame bolj malo ostalo, a sem se zmotila. Vsi so me strašili, da je navaden ženskar, jaz pa sem izkoristila te njegove lastnosti zapeljevanja in se od njega veliko naučila. V partnerstvu je pravi diplomat, precej nežen, drugačen kot jaz, ki pogosto trmoglavim in grem z glavo skozi zid,« je iskreno priznala svoje napake.