Zabava

Jurij Zrnec na brvi z Versacejevim manekenom

Nejc Simšič
4. 2. 2016, 17.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Zvezdniški manekeni Jurij Zrnec, Tin Vodopivec, Rok Ferengja, Bojan Emeršič, Andrej Šifrer in Matjaž Kumelj so se za en večer prelevili v manekenke in na modni brvi predstavili elegantne moške obleke.

Marko Vavpotič
Modna oblikovalka Zlata Zavašnik je za en večer od nog do glave oblekla znane Slovence, od Jurija Zrneca do Bojana Emeršiča.

Modna oblikovalka Zlata Zavašnik je na velikem modnem dogodku slavnostno odprla vrata svoje prenovljene trgovine. Za to priložnost je na modno brv spravila tudi znane obraze, kot so Jurij Zrnec, Tin Vodopivec, Rok Ferengja, Bojan Emeršič, Andrej Šifrer in Matjaž Kumelj, ki so družbo delali Luki Mulecu, ki se je pred nekaj dnevi vrnil iz Milana, kjer je na modni reviji predstavljal blagovno znamko Versace.

Znani obrazi so pod taktirko Jurija Zrneca predstavili nove trende moških oblačil in dress code oziroma zapovedi oblačenja.

»Jaz lahko oblečem in uredim prav vsakega moškega, za vsako priložnost, tudi najbolj slovesno, ne glede na njegovo postavo,« je povedala Zlata, resničnost njenih besed pa so potrdili znani obrazi, ki so pod taktirko Jurija Zrneca predstavili nove trende moških oblačil in dress code oziroma zapovedi oblačenja. Modnega dogodka se je udeležilo tudi nekaj znanih obrazov, ki jih je zanimalo, kako se bodo znani Slovenci znašli na modni brvi, med drugim modna poznavalka Eva Ana Kazič, modna oblikovalka Maja Štamol, oblikovalka čevljev Alja Novak, poslovnež Ivo Boscarol, raper Murat in številni drugi, ki so po modni reviji uživali na zabavi, na kateri je beseda tekla predvsem o tem, kako džentelmensko elegantni znajo biti znani Slovenci.