Zabava

Lili Žagar se vrača na televizijo!

ns
14. 1. 2016, 21.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Lili Žagar se vrača kot osrednja oseba novega spektakularnega resničnostnega šova Bilo je nekoč, ki spomladi prihaja na Planet TV.

Arhiv Svet24
Lili Žagar bo sedla na voditeljski stolček spektakularnega šova Bilo je nekoč, ki spomladi prihaja na Planet TV.

Zdaj je postalo uradno! Priljubljena voditeljica Lili Žagar se na Planet TV, kjer je nazadnje vodila zabavni šov Moj dragi zmore, vrača kot voditeljica novega resničnostnega šova Bilo je nekoč.

Arhiv Svet24
Televizijka bo to pomlad postavljena pred poseben izziv, za katerega pravi, da ji je pisan na kožo.

Po naših podatkih je Lili že začela intenzivne priprave, in čeprav ima izkušnje z vodenjem resničnostnih šovov, bo to pomlad postavljena pred prav poseben izziv. »Vesela sem, da so me ustvarjalci šova Bilo je nekoč povabili k sodelovanju. Čeprav sem vodila že dva resničnostna šova, ta od vseh najbolj izstopa. V njem bomo zavrteli čas v preteklost in skozi napeto igro tekmovalcev šova spoznali pomemben del naše zgodovine, se naučili o že pozabljenih veščinah, spretnostih in obrteh naših prednikov. Piko na i celotnemu dogajanju pa bodo nedvomno dali napeti dvoboji za obstanek v tekmovanju in končni zmagi,« je povedala lepa televizijka, ki bo to pomlad postavljena pred poseben izziv, za katerega pravi, da ji je pisan na kožo.

Sicer pa so iz Planet TV sporočili, da so prijave za tekmovalce končane, gradnja pravega malega mesta, kamor se bo vselila le peščica izbranih, pa je že skoraj zaključena.