Zabava

Lili Žagar dobila skrivnostno povabilo

N.S.
12. 9. 2015, 06.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Priljubljena televizijska voditeljica Lili Žagar je po koncu oddaje Moj dragi zmore ostale brez službe na televiziji.

Bojan Puhek / Planet TV

Seksi voditeljica Lili Žagar je pred poletjem zaključila vodenje oddaje Moj dragi zmore, v kateri je zamenjala Nino Osenar, nato pa je Planet TV oddajo ukinil, saj se je po toliko sezonah izpela. Njenemu partnerju Marku Potrču je preostalo še vodenje oddaje Galileo, Lili pa je v trenutku ostala brez službe. 

In čeprav se je govorilo, da o novih ponudbah za vodenje projektov ni ne duha ne sluha, temu menda ni tako. Po naših informacijah naj bi Lili že dobila ponudbo za nov projekt, skrivnost pa ostaja, ali bo službo sprejela ali ne. Lili o tem še ne želi govoriti, saj pravi, da naj se pustimo presenetiti.

Čeprav se je govorilo, da o novih ponudbah za vodenje projektov ni ne duha ne sluha, temu menda ni tako.

A kot vemo, sta se Lili in Marko, ki imata dva otroka, sina in hčerko, znašla v neprijetnem položaju, saj sta si nedavno postavila hišo, ki zahteva velika odrekanja, z eno plačo pa bo to verjetno težje kot z dvema. Ali je nova ponudba prišla prav iz Planet TV, ni znano, so pa tam povedali, da je Lili Žagar odlična voditeljica, s katero so dobro sodelovali, in če se bo v prihodnosti pokazala nova priložnost za skupne projekte, jo bodo z veseljem izkoristili.