Zabava

Alya še noče razkriti, kdo bo njen novi ljubimec

alesh.maatko@svet24.si
11. 9. 2015, 21.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Nejc Ušlakar je novo ime v Alyini ekipi, s katero glasbenica ustvarja v studiu in navdušuje s koncerti v živo po celotni Sloveniji.

Menart Records

»Po nekajmesečnem studijskem delu so koncerti najlepši dogodek za vsakega glasbenika,« je povedala Alya, ki se trenutno mudi na koncertni turneji CAR, poimenovani po tretjem studijskem albumu, na katerem poleg uspešnic zadnjih let Moja pesem, Zlaži se mi in Car nastajajo nove. Tako je pesem Za naju postala nova ljubljenka občinstva, kar so ji potrdili tudi zvesti poslušalci, ki so Alyo lahko poslušali v živo v studiu med snemanjem enega delčka novega projekta, ki ga bo priljubljena glasbenica kmalu predstavila.

LUŠTNO JIM JE

O Nejcu so člani Alyine skupine povedali: »Zdaj je on naš ‘tamau’ in zato smo mu stari mački dajali ‘vzgojne’. To je bil naš krst! Nekajkrat smo mu pač sporočili napačne ure sestankov ali celo vaj. In kaj je hujšega ko novinec zamuja? Zaradi ‘nespoštovanja ure’ je moral za ‘kazen’ pred koncertom, ki je sledil, sam nositi opremo na oder.« Ob tem pa je Alya še dodala: »Nejc se je res zelo dobro odzval na finte in presenetljivo hitro se je vklopil v našo potujočo družinico, ki se zna na vsakem koraku zabavati in vsako situacijo obrniti na smeh! Luštno nam je!«

Menart Records

KDO BO NOVI LJUBIMEC

To je le eno novo moško ime pri Alyi, drugega vam bo pa že zelo kmalu razkrila. V tem mesecu bo namreč snemala video, v katerem bo imela tudi ljubimca. »Gre za lepo ljubezensko zgodbo, zato sem se odločila, da si poiščem fanta, ki bo odigral piko na i v celotni zgodbi. Kdo je? Ne upam še povedati, da mi ga do konca snemanja še katera ne odpelje,« je glasbenica, ki se bo kmalu prelevila v vlogo igralke, razkrila le delček o prihajajočem videospotu.

POSEBNO MESTO V SRCU

Od številnih nastopov, ki so se pri Alyi zvrstili v letošnjem poletju, ima koncert pred domačim občinstvom v Ljubnem na Flos Festu prav posebno mesto v njenem srcu. »Kljub številnim koncertom, ki so za mano, imam pred domačimi drugačno tremo, kot jo sicer imam pred vsakim nastopom. Gre seveda za tisto pozitivno tremo, ki me odpelje in mi hkrati da nov elan, da izpeljem koncert še bolje od prejšnjega. Na dan tega koncerta pa sem bila še toliko bolj negotova, saj je bil napovedan močan dež, in bi morda zaradi tega prišlo manj obiskovalcev kot sicer. Zaradi tega bi bila zelo žalostna, saj sem si zelo želela moje najbolj zveste poslušalce nagraditi z nepozabnim druženjem in noro zabavo. Kljub nalivu pa se je pred odrom zbralo veliko število zabave željnih Savinjčanov, ki so ponovno dokazali, da so najglasnejši in najboljši pri nas ter se znajo resnično zabavati! Skupaj smo žurali kot vsi pošteni, saj smo šli spat tik ob zori,« je v smehu o nepozabnem koncertu povedala carica Alya.