Zabava

Na Radiu Salomon še bolj zabavna in informativna jutra

am
11. 9. 2015, 18.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Prvi šolski dan ni bil samo v znamenju začetka pouka, ampak je ta sicer ne ravno najbolj vesel dan za šolarje prinesel tudi veliko spremembo za Radio Salomon.

M24.si
Matej Kirn Starič in Ajda Mlakar vsak delavnik med 6. in 10. uro zjutraj prisegata na najbolj "hudo musko" in izbrane aktualne informacije.

M24.si

M24.si

Ajda Mlakar, ki smo jo zadnje pol leta lahko poslušali v DeeJayTimu, je skupaj z Matejem Kirnom Staričem prevzela novo vlogo jutranje voditeljice. Matej in Ajda obljubljata, da bodo jutra v njuni družbi od zdaj naprej bolj zabavna in informativna.

A da ne bo pomote. Primarno vodilo Radia Salamon še vedno ostaja glasba, tako da lahko brez dvoma še vedno računate na to, da vas bo na poti v službo ali pa šolo pospremila vaša najljubša skladba. Ne pozabite biti tudi vi del novega jutranjega programa, ki bo z vami od ponedeljka do petka, med šesto in pol deseto uro zjutraj.

DEEJAY TIME OSTAJA

Brez dvoma pa najbolj markantna oddaja na Radiu Salomon ostaja oddaja DeeJayTime, ki se bo tudi v prihajajočem letu, pod taktirko legendarnega Deana on the Mike, slišala vsak delavnik od ponedeljka do četrtka, med 15. in 19. uro. Sicer pa na Salomonu še obljubljajo, da bo tudi novo šolsko leto zaznamovano s številnimi norimi zabavami, ki jih pravi DeeJayTimovci nikoli ne izpustijo.