Zabava

Zmagovalca Masterchefa osvojila 17 let mlajša

mv
12. 1. 2016, 19.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Čeprav je imel zmagovalec prve sezone šova Masterchef Sašo Miljušević po koncu snemanja oddaje vse razloge za to, da se veseli, mu je takrat to preprečeval konec razmerja. A zdaj, več kot pol leta pozneje, je očitno znova našel razlog za srečo.

Pop Tv
Nikoli si ni mislil, da bi se lahko zaljubil v TOLIKO mlajšo.

Šestintridesetletni Sašo Miljušević je bil okronan za prvega zmagovalca resničnostnega kuharskega šova Masterchef v Sloveniji, a kljub poslovnemu uspehu njegov nasmeh ni bil vedno iskren, saj je imel težave v ljubezenskem življenju.

facebook
Komaj 19-letna Ana je Saša povsem obnorela.

Danes pa se nagrajeni kuhar spet smeji na vsa usta, saj je le malo po njegovi zmagi v njegovo življenje vstopila 17 let mlajša Ana, ki mu je življenje obrnila na glavo. Sašo je novinarjem Pop TV povedal, da je iskrica med njima preskočila povsem nepričakovano, saj sta bila najprej nekaj časa prijatelja, nato pa sta se neki večer po zabavi zbližala. To se je zgodilo pred petimi meseci in od takrat sta nerazdružljiva.

facebook
Kuhar se zadnjih pet mesecev spet iskreno smeji na vsa usta.

Zaljubljen do ušes

O svoji precej mlajši izbranki govori s posebnim žarom v očeh in priznava, da si sploh ne predstavlja več, da bi zaspal brez nje ob sebi. Čeprav je Ana stara komaj 19 let, ga to ne moti, saj pravi, da ima srce na pravem mestu, je skromna in pametna. Prej si nikoli ni mislil, da bi se lahko zaljubil v toliko mlajšo, zdaj je ne bi zamenjal za nič na svetu. Čeprav jo obožuje, pa ji za zdaj ne pusti blizu kuhinje, je simpatični 36-letnik še zaupal novinarju.