Zabava

MasterChef Sašo intimen s Severino

M.T.
19. 6. 2015, 07.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Simpatični kuharski mojster Sašo Miljušević, ki je včeraj postal zmagovalec šova MasterChef, je spregovoril o zasebnih trenutkih s hrvaško pevko Severino.

pop tv

36-letni Primorec Sašo Miljuševič s svojimi jedmi ni osupnil le strokovne komisije, ampak celotno ekipo, ki je tri mesece bdela nad snemanjem prvega MasterChefa pri nas. Fant očitno ve, kaj dela, saj je v preteklosti že poskrbel za navdušenje, in to celo tako velikih zvezd, kot je Severina. Hrvaški zvezdnici je leta 2007, kmalu po seksualnem škandalu na jahti, urejal pričesko in dokazal, da ima zelo spretne prste ter občutek za estetiko. Vse to je s pridom uporabil tudi za štedilnikom, kjer mu tekmeci le stežka sledijo. Do zdaj so ga največkrat razglasili za zmagovalca izzivov in le redko mu je spodletelo, zato se je prebil vse do konca.

V živčni vojni je znal odlično brzdati svoja čustva, čeprav so mu prav ta v preteklosti povzročala največ preglavic. Je namreč zelo občutljiva dušica, kot so nam zaupali njegovi bližnji, in ta čustvena dovzetnost se ga je med odraščanjem pogosto dotaknila. Ni čudno, da je danes tako zelo predan in umirjen, če upoštevamo, da je na poti do uspeha moral marsikaj preživeti.

Mediaspeed

Ena najhujših bitk je bila nedvomno bitka s kilogrami, ki jo je več kot uspešno premagal. Odlično pa se je spopadel tudi z zadnjo bitko – z zahtevnimi recepti, strogo žirijo in neusmiljenim časom. MasterChef je tudi po njegovi zaslugi tako zanimiv, in čeprav je Sašo amaterski kuhar, si bo s svojim talentom in brezhibnim finalnim nastopom morda lahko že kmalu uresničil sanje o lastni gurmanski restavraciji.