Zabava

Bolni Tomaž Ahačič - Fogl spet na operacijo

mv
4. 1. 2016, 20.13
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Leto 2016 se za bolnega Tomaža Ahačiča - Fogla ni začelo najbolje. Glasbenik se je namreč vrnil v bolnišnico, kjer bo spet moral pod nož, saj mu je vrat nevarno zatekel zaradi obsevanj. Novico je Fogl sporočil na svojem facebooku, kjer so mu prijatelji in podporniki zaželeli vso srečo in mu sporočili, da mislijo nanj.

Mediaspeed
Tomaž Ahačič Fogl

Pop tv
Ob strani mu ves čas stojita žena Marjeta in hčerka Anja.

»Meni se je leto začelo slabo, saj moram nazaj v bolnišnico zaradi zatekanja vratu, kar je posledica obsevanj. Pod narkozo me bodo spet malo odprli in mi naredili en servis, kot v šali pravi moj zdravnik operater,« je simpatični Fogl sporočil svojim spletnim prijateljem, potem ko jim je zaželel vse najlepše v novem letu.

facebook
Radi ga obiščejo tudi glasbeni kolegi; na fotografiji Tomaž v objemu Daše Gradišek in Vlada Pilje.

»Srečno 2016 vsem prijateljem facebooka. Naj vam v novem letu služi zdravje bolje kot meni ... Da boste srečni ... zadovoljni in ljubljeni,« je zapisal in jim svetoval, naj spoštujejo drug drugega in širijo dobro voljo, saj je življenje lahko zelo kruto.

Še vedno odločen, da zmaga

Glasbenik se z rakom na grlu bori od letošnjega poletja, zaradi bolezni je izgubil del jezika in grla, a se ne namerava predati kar tako. Odločen je, da bo v boju za življenje zmagal, ob strani mu stojita tudi žena Marjeta in hčerka Anja. Nanj niso pozabili niti njegovi glasbeni kolegi; novembra so organizirali kar dva dobrodelna koncerta, na katerih so zbirali sredstva za svojega bolnega prijatelja, ki nikoli več ne bo pel.

Fogl bo prve dni novega leta preživel v bolnišnici. 

Zaradi intenzivnega zdravljenja trenutno nima niti vira dohodka, kar je njegovi družini močno otežilo življenje.