Zabava

Pod nož za zadnjico Nicki Minaj

ns
30. 12. 2015, 21.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Po novih, kar tri številke večjih prsih je zdaj na vrsti še nova zadnjica, pravi barovka Ivona Pavlović, ki se je odločila za še en lepotni poseg. Povečala si bo zadnjico, saj s svojo dosedanjo namreč ni zadovoljna.

Facebook
Po povečanju oprsja za kar tri košarice si bo zdaj dala povečati še zadnjico.

Energična Ljubljančanka je kmalu po operaciji prsi povedala, da resno razmišlja tudi o operaciji zadnjice. Nato se je odločila, da bo poskušala njeno obliko popraviti z dieto in redno telovadbo, a ker ji tako ni uspelo, se bo zdaj znova zatekla k lepotni kirurgiji.

facebook
Ivona je povedala, da je poseg nekakšna kombinacija liposukcije in polnjenja zadnje plati.

»Bila sem že na prvem posvetu, kjer smo se skupaj z izkušenimi lepotnimi kirurgi odločili za tako imenovano brazilsko povečanje zadnjice oziroma nekateri temu pravijo kar brazilski dvig zadnjice. Poseg je pravzaprav nekakšna kombinacija liposukcije in polnjenja zadnje plati,« pojasni Ivona in doda, da ji bodo med operacijo najprej posrkali odvečno maščobo iz trebuha, z bokov, stegen in rok ter ji nato to vbrizgali v zadnjico, ki bo tako videti polnejša. »Poseg bo trajal približno dve uri, nato me bo čakalo še tri tedne okrevanja. Zdaj, takoj po novem letu, imam prvi pregled, in če bo vse po sreči, bom še januarja operirana,« pravi, čeprav niti ne ve natančno, zakaj si želi povečati zadnjico. »Več je več! (smeh) Rada bi takšno, kot jo ima pevka Nicki Minaj. No, mogoče čisto malo manjšo … Mogoče pa je ta želja po veliki ritki tudi zato, da bodo imeli fantje kaj za prijeti,« v smehu razmišlja provokativna Ivona.