Zabava

Ivona iz Bara obsedena z lepotnimi posegi

ns
28. 11. 2015, 13.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Potem ko je najbolj priljubljena tekmovalka resničnostnega šova Bar na Planet TV Ivona Pavlović podlegla lepotni operaciji, s katero si je povečala svoje oprsje, se je zdaj odločila še za novo.

Facebook
Ivona Pavlović, resničnostna starleta Verjetno pa si bom z leti, ko se bom starala, še kaj popravila!

Finalistka Bara Ivona Pavlović se je prejšnji teden odpravila v dentalni studio v Opatiji, ki je last zmagovalca Bara, Črta Banka, ki se je poslovil od gostinstva in se posvetil dentalnemu turizmu. Ivona pravi, da je sicer s svojim nasmeškom zadovoljna, a si je vseeno želela lepšega, še bolj bleščečega nasmeha, in na pomoč ji je brez oklevanja priskočil zmagovalec Bara Črt Banko.

Naslednja je na vrsti zadnjica

Med druženjem v zobozdravstveni kliniki pa je Ivona napovedala, da še vedno razmišlja o povečanju svoje zadnjice. »Ma, sem se kar odločila, da si bom povečala rit,« je priznala Ivona, ki je še dodala, da ima ta teden že pregled, za operacijo pa je povedala, da se bo ta zgodila še pred novim letom. In prav ta novica je razvesella vse njene oboževalce, saj je po novem spet samska.

Planet Tv

V slogu kariere starlete si Ivona namreč želi čim bolj vpadljive zunanjosti. Po operaciji prsi, ki jih je uspešno povečala s silikonskimi vsadki, se tako že nestrpno veseli novega obiska plastičnega kirurga. »Povečala si bom zadnjico! Rada bi imela večjo zadnjico, všeč so mi obline na ženskah, zato stremim k taki postavi. Suhice mi niso všeč in tudi jaz ne bom takšna,« je povedala Ivona in dodala: »Za lepotne operacije se odločam, če mi kaj na sebi ni všeč. In jaz sem trmast človek, zato ko si kaj vbijem v glavo, to moram dobiti.«