Zabava

Hrvaška voditeljica s strtim srcem zapustila domovino

mv
24. 12. 2015, 20.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Hrvaška voditeljica Vlatka Pokos je letos z burnim razmerjem s Kanadčanom hrvaških korenin poskrbela za to, da so imeli rumeni mediji vedno o čem pisati, zdaj ko se je par že drugič in menda tokrat dokončno razšel, pa je užaloščena pripravila kovčke in se preselila v Nemčijo.

Instagram
Vlatka je ponovno samska in trenutno živi v Nemčiji.

Voditeljica ter inženir in nekdanji maneken Ivica Biljan sta bila v razmerju dobro leto dni, na začetku sta drug drugega opisovala kot dušo dvojčico. Na neki točki sta se tudi zaročila in se resno pogovarjala o poroki, nato pa je počilo prvič.

Facebook
Ljubezen s kanadskim podjetnikom se na koncu vseeno ni obnesla.

Ivica je namreč ugotovil, da Vlatka ni ženska, o kateri je sanjal, razočaralo ga je namreč dejstvo, da je v času prejšnjega zakona moža varala. »To ni ženska, ki bi jo želel predstaviti svojim otrokom ali si ustvariti družino z njo,« je dejal pred meseci, ko je s Pokosovo prekinil prvič. Po prvem incidentu in razočaranju se je par ponovno zbližal in vse je kazalo, da se bo Vlatka morda res poročila z Biljanom in se odselila v Kanado, kot je napovedovala, a tik pred prazniki se je njuna ljubezen že drugič in tokrat menda dokončno končala.

Vlatka se je zato odločila, da se bo preselila v Nemčijo, kjer je vzela službo organizatorke dogodkov v enem od hotelov. Tam upa na nov začetek in novega fanta!