Zabava

Po 15 letih se vračajo!

mv
23. 12. 2015, 21.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Saj ni res, pa je! Trendu glasbenih skupin, ki se po letih odsotnosti vračajo na glasbene odre, se je pridružila še ena.

facebook
Caught in the Act

Se še spomnite nizozemsko-angleške fantovske zasedbe Caught in the Act? Lee, Eloy, Bastiaan in Benjamin so se odločili, da še enkrat poskusijo srečo, premierni nastop pa bodo izvedli na silvestrovo v Berlinu!

 Bodo slovenske oboževalke znova sprejele fante, ki so jih obnoreli pred 15 leti?

Da vam malce osvežimo spomin … Leta 1993 je producent Cees Van Leeuwen ustanovil angleško-nizozemsko fantovsko skupino Caught in the Act, ki so jo sestavljali Lee Baxter, Eloy de Jong, Bastiaan Ragas in Benjamin Boyce, in njihova največja uspešnica Love is everywhere je odmevala tudi med slovenskimi najstnicami. Fantje so se radi vračali v naše kraje, saj jih je vsakič pozdravila skupina obsedenih oboževalk, in te so bile zelo žalostne, ko so fantje leta 2000 naznanili, da se razhajajo. Do takrat so izdali štiri albume ter prodali približno 15 milijonov plošč.

facebook
Zasedba se je pogosto mudila v Sloveniji.

Krst na berlinskem odru

Baxter se je pozneje preizkušal kot igralec, Boyce in Ragas pa sta začela graditi solo karieri. Čeprav so prodali na milijone albumov, so vseeno utonili v pozabo. Vendar kakor kaže, niso pozabili na staro slavo, kajti glede na dogajanje na njihovem facebooku so fantje nazaj oziroma nazaj so trije člani zasedbe - 42-letni Eloy, 44-letni Bastiaan in 45-letni Lee.

facebook
Danes so videti tako!

Čaka jih tudi prvi koncert po dolgem času, in sicer v Berlinu, 31. decembra, pred Brandenburškimi vrati. Jim bo povratek uspel ali so njihove oboževalke vmes že odrasle in jih pozabile?