Zabava

Enrique Iglesias v razmerju z Nives Celzijus

mv
23. 12. 2015, 19.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Hrvaška starleta Nives Celzijus je v nedavnem intervjuju spregovorila tudi o kratkem razmerju s superzvezdnikom Enriquejem Iglesiasom, ki ga je spoznala v Zagrebu in se z njim zapletla v vročo romanco.

Nives Celzijus

Starleta slovenskih korenin je v preteklosti zmešala kar nekaj moških glav in sodeč po informacijah, o katerih poročajo hrvaški mediji, je bil med njimi tudi latino ljubimec Enrique Iglesias.

Facebook
Enrique Iglesias

 Nives je v preteklosti osvojila tudi srce Enriqueja Iglesiasa.

Zvezdnik se je pred leti mudil v Zagrebu, kjer je imel koncert, tam pa je spoznal 34-letno Nives in se zagrel zanjo. Svetlolaska se prav tako ni mogla upreti njegovemu šarmu in par naj bi se menda dobival dober mesec, nato pa je bilo njune romance konec. V nedavnem intervjuju je pevka priznala, da se je z Iglesiasom precej zbližala, a je dodala, da se s preteklostjo ne ukvarja ter da je vmes že pozabila na afero. »To vam pove vse, kajne?« je namignila novinarju. 

Razkrila načrte za praznike

Starleta se je razgovorila tudi o svojih načrtih za praznike in razkrila, da komaj čaka, da začne pripravljati različne praznične dobrote. Božič bo preživela s svojima otrokoma, hčerko Taisho in sinom Leonom, ki ji pomenita vse na svetu, in ne mine dan, da ju ne bi pred spanjem v posteljo pospremila s poljubom. »Učim ju, da sta vedno pozorna in nasmejana,« je povedala 34-letnica, ki kljub materinstvu na spletu redno objavlja provokativne fotografije, saj rada bere komentarje pod slikami in se smeji odzivu svojih sledilcev.

facebook
Otroka Leon in Taisha ji pomenita vse na svetu.

Trenutno je spet samska, želi pa si, da bi bil njen naslednji fant mlajši, zelo lep in z natreniranim telesom. »Še vedno se nisem spametovala,« je dodala Nives.

Facebook
Enriqueja je že pozabila.