Zabava

Mama Nede Ukraden praznovala 90 let

Alesh Maatko
3. 12. 2015, 21.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Najbolj seksapilna babica, ki je avgusta dopolnila 65 let, je tik pred odhodom v Kanado znova praznovala. Njena mama Anđa je namreč dopolnila 90 let.

Osebni album
Neda Ukraden je na rojstnodnevnem praznovanju mami zapela pesem Sretan ti rođendan mama.

Osebni album

Ena od največjih zvezdnic na Balkanu, Neda Ukraden, zadnje čase kar žari od sreče. Glasbenica je namreč pred dnevi na Belem dvoru v Beogradu – kot umetnica in poslovna ženska – prejela priznanje Naj žena, ki so ji ga podelili za življenjsko delo. »Počaščena sem, da sem se znašla v krogu uspešnih žensk, ki imajo za seboj zavidljivo poslovno pot. Poleg mojega glasbenega ustvarjanja se priznanje nanaša tudi na mojo uspešno poslovno pot, saj poleg glasbe že nekaj časa s svojo družino vodim posel otroških igral,« nam je zaupala Neda, ki pa je bila pred dnevi še bolj ponosna, saj je njena mama Anđa praznovala častitljiv jubilej.

MAMIN ROJSTNI DAN

»Pred kratkim smo v krogu družine z velikim zadovoljstvom praznovali 90. rojstni dan moje mame Anđe, ki je bila zelo srečna bližine svojih najbližjih. Ob tej priložnosti sem mami posvetila in zapela mojo pesem Sretan ti rođendan mama, poleg tega pa ni manjkala niti prav posebna torta njej v čast,« nam je zaupala Neda, ki jo v najlepšem času v letu čaka kar nekaj nastopov, tik pred koncem leta tudi pri nas v Sloveniji.