Zabava

Milan se je znašel med dvema starletama

Mojca Vakselj
2. 12. 2015, 21.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Življenje nekdanjega Severininega partnerja Milana Popovića je precej burnejše, odkar se je njegova bivša poročila. Če je prej kar nekaj časa sameval, se zdaj za njegovo pozornost tepeta kar dve starleti.

Facebook
Milan je ujet med Slađano in Tijano.

Eno, Slađano Petrušić, naj bi pred enim tednom zasnubil, druga, Tijana Ajfon, pa je odločena, da bo ona tista, ki bo ujela premožnega kralja bakra. Starleti sta se glede tega, katera bo domov odpeljala Milana, sporekli kar v oddaji Parovi in obe sta prepričani, da bosta naslednji kraljici Popovićevega imperija.

»Bolijo me trebušne mišice. Od seksa z Milanom seveda. Kaj naj naredim, če sem se pa zaljubila,« je Slađana provocirala svojo televizijsko kolegico in dodala, da je zelo vesela, da je šla po stopinjah Severine. Tijana pa ni stala križemrok in ji je zaupala, da ima tudi ona načrt, kako bo Milana ujela v svojo mrežo. »On je pravi gospod in tak moški potrebuje žensko, kot sem jaz. Čim se zaključi snemanje, ga bom osvojila in prepričana sem, da bo ugotovil, da sem jaz tista prava, ne Slađana,« je samozavestna temnolasa starleta. Milanu pozornost zagotovo godi, saj si njegov moški ego še vedno ni opomogel od tega, da je mama njegovega sina svoje srce dala nekomu drugemu, z njim pa se vlači po sodiščih.