Zabava

Dve leti po njegovi smrti

Mojca Vakselj
2. 12. 2015, 21.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

30. novembra sta minili dve leti od smrti priljubljenega igralca Paula Walkerja, njegovi sodelavci in družina pa še vedno ne morejo verjeti, da ga ni več med njimi.

Arhiv Svet24
Na obletnico smrti priljubljenega zvezdnika so se spomnili predvsem igralci.

Na obletnico smrti priljubljenega zvezdnika so se spomnili predvsem igralci, ki so z njim sodelovali v filmih Hitri in drzni. "Še vedno ni lahko … Danes pred 2 letoma … Izgubili smo brata … Danes se bom umaknil in predeloval … To objavljam s težkim srcem ... Prosim, še naprej molite za družino Walker in njegove prave prijatelje, ki so bili z njim vsak dan … So eni od najboljših in najmočnejših ljudi, ki jih poznam … Vem, da si v nebesih, se smeješ in navijaš za nas,” je na facebooku napisal Tyrese Gibson, Vin Diesel pa je objavil zapis: "Ne glede na to, kje si, vedno boš moj brat." Z mislijo Ralpha Walda Emersona pa se je Walkerju poklonila Jordana Brewster. "Največji del njegove moči je bil skrit. Temu rečemo značaj. Zadržana sila, ki deluje že s samo prisotnostjo in brez sredstev."

Umrl star le 40 let
Paul Walker je dočakal le 40 let. Tridesetega novembra 2013 je v Santa Clariti sedel v porscheja, ki ga je vozil njegov prijatelj. Avto je trčil v obcestno svetilko in nekaj minut pozneje zagorel.