Zabava

Galaksije bežijo!

3. 12. 2015, 16.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Skupina King FOO se vrača z novo bombastično pevko in s komadom 'Galaksije bežijo. Vsestranskemu Roka Golobu, Mateju Sušniku na basu in Petru Hudniku na kitari se je torej pridružila pevka, ki kljub svoji mladosti ni le začarala poslušalce, ki so imeli sreči jo slišati v živo, celo pustila jih je brez besed.

OA
KING FOO

OA
Aleksandra Josič je nova pevka skupine King Foo

Aleksandra Josič je pevka neverjetnih vokalnih sposobnosti, ki s svojo karizmo podira stereotipe o bandih z ženskim vokalom. Aleksandra zna biti na odru neverjetno senzualna in takoj zatem agresivna, sladka in ostra, angel in hudič, presenečenje komad za komadom. Pesem, ki jo predstavljajo v novi zasedbi, nosi naslov 'Galaksije bežijo' (avtor glasbe in besedila: Rok Golob), za katero je Matej Sušnik pripravil izjemen videospot z bogatimi specialnimi efekti. V videospotu je v pomembni vlogi otrok, ki predstavlja čisto energijo in katerega moč glasbe odnese v nove dimenzije, svetove in galaksije.

Spot je bil posnet na najbolj vroč jesenski dan, ulice so bile ulice polne ljudi, ki so se pa rade volje umaknili pod režiserskimi ukazi in gledali potek snemanja, saj so bili King Foo-ji tisti dan še posebna turistična senzacija, predvsem v trenutkih, ko je Rok uporabljal svojega drona za posnetke z višine. Škoda, ker isti turisti niso bili prisotni tudi pri strmoglavljenju istega drona. Zgodilo se je v gozdu, zelo blizu dreves, ko je sunek vetra potisnil dron v veje, v katere se je zapletel in neslavno pikiral proti tlom. Matej je bil prepričan da je z zračnimi posnetki konec, a se na srečo ni pokvarilo nič in snemanje se je lahko nadaljevalo.