Zabava

Alessandra želela prelisičiti oboževalce

Nejc Simšič
2. 12. 2015, 22.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Slavni Victorijin angelček Alessandra Ambrosio, ki velja za eno najbolj znanih manekenk na svetu, je posnela selfi, s katerim je pritegnila ogromno pozornosti. Štiriintridesetletna brazilska manekenka je namreč objavila fotografijo, s katero je želela prelisičiti oboževalce, a izdalo jo je ogledalo.

Facebook
V ogledalu je po nesreči razkrila lučko, s katero je goljufala pri delanju selfija.

Seksi supermanekenka Alessandra Ambrosio ima vse – družino, slavo, denar in lepoto. A vseeno ni tako popolna, kot se mogoče zdi na prvi pogled. Slavna manekenka je namreč nehote razkrila, da je med delanjem selfija uporabila trik, ki v dvom postavlja njeno lepoto. In s tem je izgubila ogromno oboževalcev.

Facebook
Alessandra Ambrosio

Seksi Brazilka je bila namreč tarča ostrih jezikov in posmeha, potem ko je objavila fotografijo, na kateri je bila bolj malo naličena. Glede na to, da je Alesssandra pod objavljeno fotografijo, ki vključuje oznako "hashtag", zapisala "brez filtra", je nehote razkrila, da je goljufala. V odsevu ogledala se namreč jasno vidi, da si je med fotografiranjem pomagala z dodatno lučjo, s katero je dodatno osvetlila svoj obraz in tako poskrbela, da je bila videti karseda najbolje.

Instagram
Alessandro Ambrosio

Fotografija, ki je nastala med njenim potovanjem v Berlinu, je pritegnila veliko zanimanja s strani njenih oboževalcev, saj ima kar 87.000 všečkov. Ali ji bodo oboževalci odpustili, bo verjetno znano kmalu, saj so mnogi mnenja, da si bo morala manekenka čim prej popraviti svoj ugled.