Zabava

Pia zaljubljena v Američana

mv
8. 10. 2015, 09.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Dolgo se je ugibalo o ljubezenskem življenju zmagovalke Big Brotherja Pie Filipčič, zdaj pa je tančice skrivnosti z vprašanja, kdo ji je ogrel srce, umaknila kar sama. Priznala je, da je zaljubljena v Američana, ki živi v Londonu.

Facebook

Facebook

V zadnjih mesecih so Pii pripisovali številne afere, med drugimi tudi z nekdanjim barovcem Milošem Marom, v katerega naj bi bila Primorka noro zaljubljena, a resnica je očitno povsem drugačna.

Enaindvajsetletnica naj bi bila namreč zaljubljena v tujca, natančneje v Američana, ki ga je spoznala že med praznovanjem novega leta 2013 v enem od ljubljanskih klubov. Očitno je s skrivnostnim moškim, ki ji je ukradel srce, ostala v stikih in ga nedavno celo obiskala v Londonu, kjer živi in dela.

Zato je torej avgusta potovala na Otok, kamor se bo morda v kratkem celo preselila, saj jo je mesto povsem osvojilo.

Se bo selila?

Njen izbranec dela kot natakar v eni od prestižnih restavracij, služba pa naj bi se menda ponujala tudi Pii. Delala bi lahko kot hostesa, ki spremlja goste do miz, in zmagovalki Velikega brata je bila ideja všeč.Glede na to, da je nedavno na facebooku priznala, da še ni našla primernega dela v Sloveniji, morda res lahko pričakujemo, da bo v kratkem spakirala kovčke in odšla v tujino. Če ne zaradi ljubimca, pa zato, da odpre novo poglavje v svojem življenju in okusi čare tujine.