Zabava

Pia je predstavila prvo pesem, a nad njo niso vsi navdušeni

M.V.
23. 9. 2015, 10.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Pia Filipčić je posnela svojo prvo pesem in jo objavila na spletu. Z njo naj bi vstopila na glasbeno sceno, toda odzivi na pesem A ti dogaja niso tako dobri, kot je upala. Bo to konec njenih sanj o pevski karieri?

Facebook

Zmagovalka šova Big Brother Pia Filipčić ne namerava kar tako obupati nad kariero v svetu zabave. Potem ko je zaman upala, da ji bodo ponudili kakšno delo na televiziji, se je zdaj odločila poskusiti v glasbi. Posnela je svojo prvo samostojno pesem in jo objavila na spletu. Odzivi pa niso takšni, kot je upala. Pesem A ti dogaja je sicer moderna in plesno obarvana, vendar je večino zmotil Pijin glas, ki zelo očitno kaže, da ji manjka kar nekaj šolskih ur petja. 

Manjka ji kar nekaj šolskih ur petja. 

Sledila bo sanjam

Primorka ljubezni do petja nikoli ni skrivala, in če je prej posegala predvsem po priredbah, med drugimi je posnela tudi svojo izvedbo pesmi Generale, ki jo v originalu izvajajo Severina in Učiteljice, je zdaj naredila drzen korak in ustvarila A ti dogaja. V skladbi najbolj do izraza pride njen računalniško obdelan glas, ki je večino poslušalcev zmotil, a Pia se ne da. Odločena je, da bo za pesem posnela tudi videospot in sledila svojim sanjam. Kam jo bodo popeljale, pa bo pokazal čas.