Zabava

Pia po prsih in pred vagino še po manjši nos

mv
4. 9. 2015, 10.22
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Pia Filipčić je priznala, da si bo v kratkem privoščila novo lepotno operacijo, s katero si bo pomanjšala nos. To bo že njena druga lepotna operacija v zadnjem letu, saj si je že povečala prsi.

Facebook

Pia Filipčić se očitno ne namerava ustaviti pri lepotnih popravkih. Potem ko ji je zagrebški kirurg pred vstopom v hišo Big Brother povečal prsi, v prihodnjih mesecih pa jo čaka sprememba spola v Beogradu, si je vmes omislila še en popravek. V hrvaški prestolnici ji bodo naredili manjši nos! Dvaindvajsetletna Koprčanka bo na račun svoje slave dobila manjši nos pri zagrebškem kirurgu, ki je vedno odprt za take vrste kompenzacije. Pred dnevi je na facebooku že objavila fotografijo z obiska njegove ordinacije in ob tem odkrila tudi, da je po novem svetlolaska. Sprememb zmagovalke Big Brotherja tako ni videti konca. V začetku leta 2016 jo čaka tudi najbolj pomemben poseg v Beogradu, s katerim bo dokončno postala ženska, do takrat pa ne namerava izgubljati časa. 

Kaj bo naslednje? 

Pia se bo torej v kratkem lahko pohvalila z umetnimi prsmi in manjšim nosom, oboje pa je dobila brezplačno, saj je trenutno ena tistih estradnic, o katerih se v rumenem tisku največ piše. Pa se bo po tem ustavila ali bo našla kaj novega, kar bi si želela popraviti? Glede na to, da ima 22 let, se je njeno telo komaj dobro razvilo, zato upamo, da se bo po operaciji nosu ustavila in uživala v svoji mladosti.