Zabava

Jose Armando se vrača

mv
8. 10. 2015, 06.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Dobra novica za vse predstavnice nežnejšega spola, ki ste se v nadaljevanki Esmeralda zaljubile v igralca Fernanda Colungo. Postavni Mehičan se namreč vrača v glavni vlogi nove telenovele Strast in moč (Pasión y poder), a pozor, tokrat prvič v vlogi negativnega lika!

facebook

Mehiški producent José Alberto Castro, ki je leta 2010 zakrivil uspešnico Teresa, ima novo železo v ognju. Na male zaslone se namreč vrača z novo telenovelo Pasión y poder (Strast in moč), in ker ustvarjalci veliko stavijo na ta projekt, so pričakovanja gledalcev in gledalk že zdaj zelo velika. Veliko presenečenje za gledalce je tudi to, da bo v glavni vlogi spet nastopil kralj telenovel Fernando Colunga, ki pa ne bo odigral le še enega v nizu glavnih junakov zgodbe, ampak bo tokrat pokazal tudi svojo temno stran – pohlep, maščevanje in zlobo.

facebook

Prvič v 25-letni igralski karieri bo zaigral glavnega negativca zgodbe. Kako mu bo šlo od rok, bo hitro pokazala gledanost. Vprašanje pa je, ali bo zveste gledalke in oboževalke prepričal z vlogo, ki je lahko prelomna za njegovo igralsko kariero. Če mu to uspe, bo sloves priznanega igralca, ki ga ima že zdaj, dvignil na višjo raven. Zgodba sicer govori o dveh tekmecih, Fernandu Colongi v vlogi Eladia in Jorgeju Salinasu v vlogi Artura, ki sta sovražnika ne samo v poslovnem svetu, ampak tudi v ljubezni, saj njuno srce bije za isto žensko, Julio, ki jo bo odigrala Susana Gonzalez.

facebook