Zabava

Slavna pevka umrla pred 10 leti, zamenjala jo je dvojnica

mv
6. 10. 2015, 12.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Teorije zarote so v zadnjih letih obsedle ljudi po vsem svetu, ne ukvarjajo pa se le z gospodarskimi in političnimi tematikami, ampak so vse bolj osredotočene tudi na zvezdnike. Tokrat so se lotili kanadske pevke Avril Lavigne, za katero so prepričani, da je pred desetimi leti umrla.

facebook

Brazilska spletna stran AvrilEstaMorta.blogspot.com (Avril je mrtva) se je na dolgo in široko razpisala o tem, da je Avril Lavigne umrla pred desetimi leti, zdaj pa jo na javnih nastopih zamenjuje prepričljiva dvojnica. Kot dokaz so objavili kup fotografij, ki naj bi pokazale, da pevka ni več ista, kot je bila. Po njihovi teoriji naj bi Avril umrla pred več kot desetletjem, zamenjala pa naj bi jo dvojnica.

Opazne telesne razlike in drugačen značaj

Razlike naj bi bile v njenem nosu, materinih znamenjih, obraznih madežih, zamenjala pa naj bi jo dvojnica z imenom Melissa Vandella. Kot razloge so navedli tudi dejstvo, da je »nova« Avril drastično spremenila svojo osebnost in pisavo, v svoje albume in besedila pa vnesla subliminalna sporočila.

facebook

Avril naj bi po albumu Let Go (2002) postala utrujena od slave, najela je Vandello, da je odvračala paparace, nato pa naj bi postali prijateljici. Breme slave, smrt njenega dedka in pritiski naj bi Avril prignali do tega, da je naredila samomor, so zapisali na omenjeni strani. Na njeno mesto je nato stopila »skoraj identična« Vandella, nihče pa naj ne bi opazil razlike.