Zabava

Pia izzvala Severino

mv
25. 8. 2015, 17.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Zmagovalka šova Big Brother v sebi skriva kar nekaj talentov in eden od njih je tudi petje. Še preden je zmagala v omenjeni oddaji, je na youtubu objavila svojo priredbo pesmi Generale, ki jo izvajajo Učiteljice in Severina, in porodilo se nam je vprašanje, katera poje bolje.

Facebook

youtube

Pia ni skrivala, da je močno zanima svet zabave, predvsem televizija in glasbeni oder, vendar priznamo, da ji nismo ravno verjeli, ko je omenila, da bi rada pela. Potem pa smo naleteli na njen posnetek, na katerem prepeva pesem Generale, ki je postala pravi hit v izvedbi skupine Učiteljice in hrvaške dive Severine. Pia je za pesem posnela tudi zapeljiv video, v katerem dokazuje, da je rojena za pred kamero in da verjetno ne bo treba dolgo čakati, da bo v svet poslala tudi svojo prvo pesem.

Uživa v poletju

Trenutno Koprčanka še vedno uživa v poletju in potuje po Evropi, kjer nabira energijo za nove izzive, ki jo čakajo jeseni.Menda bo odvrgla krpice za moško revijo – pred in po operaciji spola, saj je prepričana, da bo s tem ljudem še bolj približala transseksualno manjšino.

Poslušajte obe verziji pesmi in presodite, ali je Pia res konkurenca Severini!