Zabava

Pia in Miloš skupaj na rajskem otoku

mv
11. 8. 2015, 07.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Potem ko smo pred kratkim pisali, da so oboževalci zmagovalke Big Brotherja Pie Filipčič zaskrbljeni zaradi njenega zapravljanja denarja za hotelske nočitve in pijačo ter zaradi sumljivih prijateljev, ki se okoriščajo z njeno prepoznavnostjo, se je 21-letnica odločila, da odleti na Tenerife. Ne sama, temveč v družbi svoje simpatije Miloša Mara, nekdanjega barovca, ki se zadnje tedne ne gane stran od nje.

Facebook

POP TV

Miloš Mar in Pia Filipčič sta se ujela takoj po snemanju šovov Bar in Big Brother in sta od takrat praktično neločljiva. Trenutno skupaj počitnikujeta na Tenerifu, kjer pa imata menda ločeni postelji in ločene poletne avanture.

Prijatelja in zaupnika dopustujeta v mestecu Puerto de la Cruz na severu otoka. Ko je Miloš objavil njuno počitniško fotografijo, pa ga je eden od prijateljev takoj zbodel z vprašanjem, ali mu je dopust plačala Pia.


Miloša je to precej pogrelo in zagotovil je, da si je potovanje plačal sam, na vprašanje, ali se na kanarskem otoku »žgeta«, kot lahko preberemo v enem od komentarjev, pa je odgovoril, da imata ločeni postelji. »A nihče ni šel na morje z nekom, ki ga ni 'žgal'?! Ali se samo mene drži takšen sloves, da 'žgem' čisto vsakogar, ki je na fotografijo z mano?« se je razburil. Pia in Miloš sta očitno trenutno res le prijatelja, ki se na skupnem dopustu zabavata vsak po svoje.

Da se le ve, kdo pije in kdo plača!