Zabava

Eccelstone v kavarni v Trogirju pustil 1200 evrov napitnine

M.V.
10. 8. 2015, 10.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Bernie Eccelstone se z novo ženo Fabiano Flosi trenutno potika po Trogirju, kjer sta obiskala lokalno tržnico, bogataš pa si je privoščil tudi obisk najljubše lokalne kavarne in natakarja ob odhodu razveselil z napitnino v višini 1200 evrov.

Facebook

Bernie Eccelstone s svojo ženo Fabiano trenutno pluje ob hrvaški obali, med enodnevnim postankom v Trogirju pa je obiskal svojo najljubšo lokalno kavarno in natakarja razveselil z bajno napitnino, ki dokazuje, kako radodaren in človeški je kljub svojemu bogastvu.

»Navadno mi pusti od 200 do 300 evrov napitnine, saj je naš redni gost, a toliko denarja nikoli ne bi pričakoval,« je za hrvaške medije povedal 21-letni natakar Bruno Perković.

Bernie je naročil le mešano solato in pivo, kar je zneslo okoli 100 kun, a to ga ni ustavilo pri bajni napitnini. »Oblečen je, kot da ima v žepu le 30 kun, nikoli se ne postavlja s svojim denarjem,« je o lastniku formule ena še povedal Bruno, ki je polovico svoje napitnine razdelil s svojimi kolegi, da mu ne bi preveč zavidali.

Bernie se je po obisku kavarne vkrcal na svojo 58 metrov dolgo jahto Petro, ki jo je posadka med njegovo odsotnostjo gladila in čistila. Družbo na dopustu mu dela 40-letna žena Fabiana, ki opravlja funkcijo direktorice marketinga pri formuli ena. Skupaj sta obiskala tudi ribarnico in cvetličarno, saj Bernie obožuje sveže cvetje in le v Trogirju je zanj zapravil skoraj 100 evrov. Po enodnevnem postanku je pot nadaljeval na otok Brač, nato pa bo šel še južneje, do Dubrovnika. Mogotec, čigar premoženje ocenjujejo na skoraj 4 milijarde dolarjev, se je v hrvaško obalo zaljubil v zakonu s hrvaško manekenko Slavico Eccelstone.