Zabava

Aktualov mega žur razvnel Portorož

Karmen Špacapan
10. 8. 2015, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Petkov koncert Klemna Bunderle, Grupe Vigor in Ivana Zaka je spravil na noge cel Avditorij. Navdušeni obiskovalci so plesali in peli skupaj s Klemnom, Mariom in Ivanom. Dekleta so uživala ob pogledu na seksi glasbenike, ki so skupaj izpeljali res vrhunski večer.

arsen perič

Ženske so bile nedvomno najbolj navdušene nad seksi Mariom iz Grupe Vigor, ki je (kot po navadi) na odru vešče migal z boki in s svojim toplim glasom še kako zapeljeval. Da Mario res diha s publiko, je bilo videti v trenutku, ko je skočil z odra med ljudi in zaplesal z brhkimi dekleti, ki so ga oblegala. Po koncertu so se nekatera dekleta prebila do Maria in ga dobesedno napadla … Med fotografiranjem si je ena celo privoščila nekaj ukradenih poljubov.

Arsen Perić - m24.si

Mariu je med nogami bingljal mignonček

Veliki koncert so odprli prav člani zasedbe Grupa Vigor, ki so na noge spravili zabave željno publiko. Ko so se zaslišale prve note skladbe Da sam ja on, je bilo vzdušje na vrhuncu. Dekleta so ponorela in v en glas prepevala veliki hit. Ena lepotička je Mariu na oder vrgla plišasto igračko, figuro iz znane risanke Mignoni. Mario si je pliška zataknil med noge in ga tam pustil do konca nastopa.

Za Vigorji so na oder stopili 3Čelos z aktualovcem Klemnom Bunderlo. Njihov nastop je bil zelo razgiban in s svojo uigranostjo so prepričali vse, da so res iz pravega testa. Občinstvo je najbolj uživalo v Klemnovem super hitu Na pomoč in v preobrazbi v Macy Gray. Medtem ko se je Klemen preoblačil, so Grega, Matic, Željko in Sašo preigravali svetovne uspešnice, s katerimi so publiko držali na vrelišču. Kot zadnji je nastopil energični Ivan Zak, ki je s svojo spremljevalno skupino bombastično zavzel oder in dokazal, da je prava zvezda. Tudi sicer je Ivan precej bolj zvezdniški od ostalih, ki so bili ves čas dostopni in se po koncertu družili z oboževalci.

Arsen Perić - m24.si

Barovci okupirali točilne pulte

Na koncertu so bili prisotni tudi tekmovalci iz resničnostnega šova Bar, ki so skrbeli, da nihče ni ostal žejen in se vešče gibali med dobro založenimi točilnimi pulti. Joel in Sanja sta prijazno kramljala z vsemi, ki so prišli po pijačo, in dokazala, da sta resnično nekaj posebnega.