Zanimivosti

Horoskop za ponedeljek 10. avgusta

R.T:
10. 8. 2015, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Čez dan boste zelo delovni, zvečer pa si vzemite nekaj časa zase, saj boste potrebovali pošten počitek, ker vas že kmalu čakajo številne obveznosti. Prijatelju izkažite pozornost.

BIK – Konkretne odgovornosti vas bodo prisesale na dom in domače okolje. To lahko v vas prebudi nezadovoljstvo. Odprite oči in poglejte, da je vse tako, kot mora biti.

DVOJČKA – Danes boste sposobni narediti manjšo spremembo na ljubezenskem področju. Vsakodnevnim težavam boste z lahkoto kos, ostalo vam bo tudi nekaj časa in sproščene energije.

RAK – Nikar se ne obremenjujte z načrtovanjem, ampak se preprosto prepustite svojim notranjim občutkom. Svojih misli ne obremenjujte z nepomembnimi stvarmi, raje uživajte.

LEV – Zadeva, ki je za vas pomembna, poteka drugače, kot ste načrtovali, toda nič še ni izgubljeno, saj ste še vedno blizu nekomu, ki vas zanima in v vas zbuja prijetne občutke.

DEVICA – Pazite, kako boste odreagirali, saj lahko to zaznamuje vašo bližnjo prihodnost. Sodelavci že nekaj časa govorijo za vašim hrbtom, zato je skrajni čas, da temu naredite konec.

TEHTNICA – Naredili boste nekaj zahtevnega, ostane še izpit ali delovna naloga, kjer bi potrebovali tudi kanček sreče. Prijatelj, s katerim ste se oddaljili, ni pripravljen na pogovor.

ŠKORPIJON – Ne pritiskajte preveč na ljudi v svoji okolici. Začnite raje verjeti vase in cenite opravljeno delo. Čas je, da se začnete drugače obnašati, saj boste sicer psihično vse bolj obremenjeni.

STRELEC – Razmislite, kaj bi lahko spremenili, saj niste najbolj srečni. Čas je, da naredite tisti korak, o katerem sanjate že dlje časa, pa se vam je do zdaj dozdeval nekako neizvedljiv.

KOZOROG – Danes zaupajte šestemu čutu in mu sledite. Sicer vas čaka naporen dan, vendar zvezde kažejo, da se bo končno začel uresničevati načrt, ki ste ga skovali.

VODNAR – Danes vas bo spremljala pozitivna energija, zato jo le izkoristite na vseh področjih, še posebej pa na ljubezenskem, kjer se tudi samskim obetajo čudovite priložnosti.

RIBI – V današnjem dnevu boste razigrani in polni zanimivih predlogov, kar vas bo vodilo k združevanju prijetne zabave s koristnim delom. Marsikdo se bo spraševal, kaj lepega se vam je zgodilo.