Zabava

Tjaša Kokalj se je poročila na skrivaj

Nejc Simšič
9. 8. 2015, 07.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Priljubljena voditeljica in manekenka Tjaša Kokaj je ta teden na družbenem omrežju objavila svojo poročno fotografijo, s čimer je vse popolnoma presenetila.

Instagram

Tjaši je namreč uspelo nemogoče, saj je uspešno skrila svojo poroko. Lepotica, ki si je že od nekdaj želela romantično in preprosto poroko »v krogu družine in prijateljev«, je torej uspešno skrivala poroko do zadnjega.

Mare Vavpotič in Vito Tofaj / Agency Krater Media

Po naših informacijah sta z izbrancem Klemnom Jeralo v zakonski jarm skočila že pred dvema mesecema, na lepo junijsko soboto, Tjaša pa je nosila poročno kreacijo Maje Štamol Droljc. »Z možem Klemnom ne želiva govoriti o tem, zato naj to ostane najin trenutek. Veste, okoli poroke nisva in ne bova delala prevelikega pompa, zato tudi nočeva, da se o tem preveč piše in govori,« je v smehu, ki pove več kot besede, pojasnila Kokaljeva, ki se po novem imenuje Tjaša Kokalj Jerala.

Facebook

Po naših podatkih naj bi mladoporočenca že bila na medenem potovanju, vsaj delno, saj ju zdaj čaka še drugi del morskega oddiha. Čestitke mladoporočencema tudi iz uredništva časopisa Svet24.