Zabava

Zaljubljena je v žensko

mv
8. 8. 2015, 21.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Ko je Bruce Jenner svetu zaupal, da se bo preobrazil v žensko in se je rodila Caitlyn, so vsi pričakovali, da se bo nekoč ustalila z moškim, a kot kaže, temu ne bo tako. 65-letnica je namreč najprej namigovala, da se bo poročila z najboljšo prijateljico svoje nekdanje žene, zdaj pa veliko časa preživlja s Candis Cayne, znano transseksualno igralko.

instagram

Bruce je še pred operacijo spola zatrdil, da ga privlačijo izključno ženske in to sepo tem, ko je postal Caitlyn, ni spremenilo. Po njegovi ločitvi od Kris Jenner se je govorilo, da se dobiva z nekdanjo najboljšo prijateljico svoje žene Rondo Kamihiro, a kot kaže, je njegovo srce osvojila transseksualna igralka in pevka Candis Cayne, ki nastopa predvsem v gej klubih.

zimbio

Rondi menda niti malo ni bilo všeč, da Caitlyn ves čas preživlja na zmenkih s Candis, neodobravanje pa je tudi iskreno izrazila, a Caitlyn je priznala, da je zaljubljena in srečna.

Twitter



Trenutno se s svojimi preostalimi transseksualnimi prijateljicami pripravlja za pot v San Francisco, kamor namerava vzeti tudi kakšen kos zapeljivega spodnjega perila, saj si želi, da bi se njen odnos s Candis premaknil na višjo raven. »Izjemno privlačna ženska je, a zavedam se, da bo težko imeti normalen odnos ob vsej pozornosti medijev, » je priznala Caitlyn.