Zabava

Barovec Joel odpira svoj klub

Nejc Simšič
5. 8. 2015, 07.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Priljubljeni tekmovalec nekdanjega resničnostnega šova Bar konec poletja odpira svoj klub v Grosuplju. V poletnem intervjuju nam je ekskluzivno zaupal podrobnosti novega lokala, ki ga bo s svojim prihodom na odprtje počastila zvezda beograjskih splavov Milica Pavlovi

arhiv

Medtem ko večina uživa na zasluženem dopustu in se predaja brezdelju, morskih užitkom in številnim zabavam, se je priljubljeni barovec Joel zaprl v znan grosupeljski klub, pljunil v roke in začel prenovo kluba, ki ga bo slavnostno odprl 28. avgusta, in sicer z veliko zvezdniško zabavo.

Facebook

Joel, pred dnevi si postal vodja grosupeljskega kluba Groš. Zakaj si pravzaprav sprejel ta izziv?

Zanj se nisem odločil sam, saj na novo poslovno pot stopam skupaj s svojim najboljšim prijateljem Mariom. Ker sem že vrsto let v gostinstvu, sem vedno sanjal o vodenju svojega lokala, zato te priložnosti seveda nisem mogel izpustiti. Z Mariom sva se po temeljitem premisleku in preračunavanju odločila, da klub na novo preurediva in se v tej panogi tudi preizkusiva. Vse teče po načrtih, zato se že veseliva velikega odprtja in seveda prvih rezultatov.

Gre za znan grosupeljski klub, ki je zamenjal že kar nekaj lastnikov in vodij ... Vaju ni strah, da bi se zgodovina ponovila?

Z odprtjem prenovljenega kluba Groš ciljamo na nekaj popolnoma unikatnega, nekaj, česar naši žurerji še niso izkusili. Kot redna obiskovalca klubov na tej sceni tako v Sloveniji kot v tujini sva opazila veliko pomanjkljivosti, ki se jih zdaj v svojem klubu trudiva popolnoma znebiti. Program bo pester, raznolik in lahko rečeva, da bo zamenjal veliko različnih žanrov. Veliko pozornosti namenjamo dnevni ponudbi, ki bi jo radi približali prav vsem starostnim skupinam. Vsak vikend bomo tudi dokazovali, da lahko pripravimo nepozabno vzdušje in zabave, ki jih ne boste mogli pozabiti.

V kakšnem pogledu bo vajin program, vajina vizija drugačna?

Prioriteta novega kluba v Grosupljem bodo vsekakor naše stranke. K temu bo najbolj pripomogla naša dinamična in komunikativna ekipa, v kateri bom v nočni izmeni sodeloval tudi sam. Gostom želimo ponuditi poseben odnos s celotnim osebjem in s tem pričarati zabavno vzdušje, kot ga še niso izkusili.

Facebook

Poseben čar po mojem mnenju daje klubu lokacija, saj je Grosuplje zelo blizu Ljubljane, kljub temu pa z odprtjem kluba odpiramo nekakšno novo žurersko središče. Kot edini klub v tej regiji želimo po programu in vzdušju konkurirati ljubljanskim diskotekam.

Bomo kdaj za šankom videli tudi tvoje »sotrpine« iz resničnostnega šova Bar?

Absolutno! Barovci bodo seveda del Groša. Vsi se, tako kot jaz, že zelo veselijo odprtja, ki bo zadnji petek v avgustu. In kot smo videli že v Baru in na žurkah nasploh, se vse najbolj razplamti ob balkanski glasbi, zato bo otvoritev minila v družbi zvezde beograjskih splavov Milice Pavlović. Zagotavljam vam, da je nerealno dobra riba, majke mi! (smeh)

Dopust torej letos popolnoma odpade, če vso energijo zdaj usmerjaš v klub, ali si morda vseeno našel kak dan za skok na morje?

Dopusta ni bilo skoraj nič. Nisem se utegnil odpraviti niti do Pulja, kjer po navadi preživljam poletje. Skratka, dopusta ni bilo veliko, a to sem tudi pričakoval, odkar sva z Mariom prevzela klub. Moram pa povedati, da mi je ukvarjanje z lokalom željo po daljšem dopustu popolnoma izbrisalo.

Matia Ščukovt.