Zabava

»Drugi porod je bil nočna mora!«

N.S.
4. 8. 2015, 22.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Pred tremi leti je hčerka Stojana Auerja, pevka in voditeljica Sandra Auer, rodila prvorojenko Arabello, pred kratkim pa je Štajerka že drugič postala mamica.

Mediaspeed

Sandra in njen srčni izbranec Rok sta namreč postala starša fantku Aljoši, mamica pa je priznala, da je bil drugi porod prava nočna mora v primerjavi s prvim.

Mediaspeed

Sandra Auer v družbi očeta, nekdanjega televizijskega zvezdnika Stojana Auerja.

Za Sandro je bil prvi porod zelo boleč, saj se je odločila roditi po naravni poti, nikoli pa ni pričakovala, da bo drugi še hujši. »Bilo je hujše kot prvič, česar nisem pričakovala. Mislila sem, da sem sredi nočne more, ki je kar trajala in trajala, a se je na srečo končala z veseljem in ljubeznijo,« je priznala mlada mamica, ki je pred dvema mesecema povila fantka po imenu Aljoša. Tako kot njegova starejša sestrica je tudi mali Aljoša ob rojstvu tehtal 3610 gramov in meril 51 centimetrov, družina pa se je v teh dneh odpravila na prve skupne počitnice. In če je prvo nosečnost in hčerko razkrila medijem, se je pri drugem otroku odločila, da bodo tokrat fotografije ostale v njihovem družinskem albumu in skrite pred mediji in javnostjo.