Zabava

Igralec pretepel svoje dekle in ji grozil, da jo bo ubil

mv
29. 7. 2015, 18.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Igralec Shia LaBeouf ima očitno resne težave z agresijo, saj se je pred dnevi v Nemčiji zapletel v prepir s svojo partnerico, jo udaril v obraz in ji grozil, da jo bo ubil. Nato je zapustil hotelsko sobo, v kateri sta bivala, in pobegnil, saj se ni mogel več držati nazaj in se je bal, da bi se večer končal tragično.

zimbio

Nemški tabloidi poročajo, da se je ameriški igralec Shia LaBeouf zapletel v resen prepir s svojo 22-letno partnerico Mio Goth. Par se je glasno prerekal pred hotelom v Berlinu, vse skupaj pa je posnel taksist, ki je igralca nato odpeljal stran. Na posnetku se razločno sliši, kako je Shia Mio prosil, da mu prinese torbo, saj mora stran od nje, drugače jo bo ubil.

»Ne želim se te dotakniti. Ne želim biti agresiven. Moram stran,« je govoril zmedeni zvezdnik, nato pa sedel v taksi in vozniku razložil, da nima kam iti. Spraševal ga je tudi, ali lahko v Nemčiji kupi pištolo. Taksist pa mu je zatrjeval, da v Evropi to ni tako enostavno kot v ZDA.

Igralec je Mio v Nemčiji obiskal med snemanjem njenega novega filma, grozljivke, njegov obisk pa se je končal z njeno modrico na obrazu in njegovo poškodovano roko. Prijatelji so vedno bolj v skrbeh za 29-letnega igralca, saj zelo očitno izgublja nadzor nad sabo. Znano je, da se težko bori s pritiski slave, tokrat pa je nedvomno šel korak predaleč.