Zabava

Barovca Črt in Ivona ujeta skupaj na zabavi

ns
27. 7. 2015, 19.39
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Nič nenavadnega ni bilo gledati, kako se v enem od portoroških klubov skupaj zabavata zmagovalec šova Bar Črt Banko in drugouvrščena Ivona Pavlović, za katera je okoli krožila govorica, da se ne preneseta.

Nejc Simšič

A resnica je daleč od tega. Čeprav bi si nekdo, ki širi lažne govorice, močno želel, da bi se velika finalista resničnostnega šova Bar gledala grdo, je vse prej kot tako. Črt Banko in Ivona Pavlović s tem nimata težav, saj sta pretekli vikend preživela nepozaben večer v enem od portoroških klubov. »Črt, Sanja in Tanja so me povabili na Obalo, da se malo družimo, in zdaj nam je tudi uspelo. Super sem se imela in komaj čakamo, da ponovimo zadevo,« je priznala Ivona, ki je tudi že ponosno razkazovala svoje novo oprsje.

Mediaspeed

PRIMORSKI KLAN ODLIČEN GOSTITELJ

Čeprav so bili Črt, Sanja in Tanja v Baru označeni kot vodilni tako imenovanega »primorskega klana«, so pretekli vikend dokazali, kako zelo gostoljubni so. »Zdaj ko je šova konec, je vse drugače. Tam je šlo za igro, v resnici pa je drugače. Veseli smo bili, da smo lahko v Portorožu gostili Ivono, saj smo ji pokazali malo nočnega življenja, ki ga je poleti res veliko,« sta povedala Primorca Sanja in Črt, ki pravita, da bodo zadevo res kmalu ponovili.