Zabava

Klemen Bunderla: Kmalu bo še bolj vroče!

alesh.maatko@svet24.si
27. 7. 2015, 19.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Že tako vroče poletje postaja še bolj vroče. Bliža se namreč težko pričakovani koncert s tremi najbolj zaželenimi ta hip – Ivanom Zakom, Grupo Vigor z Mariom Rothom, ki sploh velja za enega najbolj vročih hrvaških pevcev, ter Klemnom Bunderlo, najpopularnejšim radijskim voditeljem in glasbenim imitatorjem. Pred velikim koncertom, ki bo 7. avgusta v Avditoriju v Portorožu, smo se pogovarjali s Klemnom Bunderla, ki nam je zaupal marsikaj, kar bi utegnilo zelo zanimati številne obožev

M24.si

In kdo so glasbeniki, ki jih bomo videli in slišali v Portorožu? Hrvaški pevec Ivan Zak je pred dvema letoma postal eden najbolj priljubljenih hrvaških pevcev, saj je s svojo karizmo in pojavo navdušil številne generacije, poleg tega je kot za šalo razprodal koncertne dvorane. Po številnih plesnih uspešnicah, kot so Duguješ mi ljeto, Usne varene, Jedna noč, in mnoge druge, ki so ena za drugo osvojile najvišja mesta radijskih lestvic, Ivan Zak vedno znova in znova preseneti vse generacije. Grupa Vigor, ki je nastala leta 1992, velja za eno najbolj priljubljenih skupin v zadnjem letu. Na koncertu pa ne bo manjkal niti priljubljeni voditelj na Radiu Aktual Klemen Bunderla, ki bo nastopil s svojo spremljevalno skupino 3Čelos.

VSI SKUPAJ PRIPRAVLJAJO NEPOZABEN ŽURERSKI PROGRAM

Pred velikim koncertom, ki bo 7. avgusta v Avditoriju v Portorožu, smo se pogovarjali s Klemnom Bunderlo, ki nam je zaupal marsikaj.

Klemen, povej, se veseliš ali si tudi že kaj nervozen, da boš nastopil še z dvema najbolj priljubljenima pevcema ta hip? Konkurenca bo vsekakor huda ...

Hahahaha, nisem vedel, da gre za tekmovanje! No, vsekakor mi taka družba zelo laska in s fanti (spremljevalno skupino 3Čelos in Željkom Zuberjem, sicer basistom Hari Mata Hari) pridno vadimo ter pripravljamo en tak žurerski program. Sicer pa glede oboževalk – če ni fovšije, je za vse dovolj. (Smeh) In ja, imam eno skrivno orožje, če ne kar dveh, hehe.

M24

Nam boš za številne oboževalke razkril kaj več o koncertu, kaj lahko pričakujemo?

Veliko gole in gladke kože! Hahaha, saj poznate moje fante – prisegajo na zelo aerodinamične pričeske. Pokazali bomo pa plod dvomesečnega dela in treninga. Uf, to bo enih mišic! (Smeh)

Oboževalke zanima tudi, ali bodo lahko na koncertu naredile kakšen selfi z vami?

Kakšnega?! Naredili bomo toliko selfijev, da bomo podrli rekord! Bolje rekord kot kaj drugega, a ne? Haha, mi smo tam predvsem zaradi oboževalk. V bistvu smo njihova last. (Smeh)

Ivan Zak in Mario Roth z Grupo Vigor, zakaj ste se odločili nastopiti skupaj?

Da si porazdelimo stroške. (Smeh) Ja, glejte – v vsakem se skriva en mali Gorenjček, ki sem in tja prikuka na plano. Pa še primerjali bomo lahko, kdo ima bolj goreče oboževalke, hehe.

Zdaj pa čisto zares – kakšno je tvoje mnenje o drugih dveh glasbenikih?

Oh, bolj težkih karakterjev pa še ne! Kakšne dive! (Smeh) No, čisto zares, oba izvajalca imata vsaj kakšen komad, ki si ga ne morem izbiti iz glave in ki ga tudi mi igramo. In seveda jih v Portorožu ne bomo ... Kje si pa upamo! Ampak Mario me je z Grupo Vigor res totalno prepričal na letošnjem Aktualovem dnevu žena. Kakšna karizma, nastop ... Vse štima!

M24.si

Kateri so tvoji najljubši hiti Ivana Zaka in Grupe Vigor?

Od Zaka Duguješ mi ljeto, z Grupo Vigor imam pa resne probleme! Da sam ja on mi leze že iz vseh por. Čisto je nalezljiva.

Bi ju upal imitirati?

(Smeh) Seveda! Čeprav morem povedati, da ima Mario bolj hvaležen oz. specifičen glas in bi ga zato verjetno lažje zadel. Sicer pa, če mi daste malo časa, sprejmem izziv. Ojoj, za tole mi bo še zelo žal!

Izziv sprejet! In kdaj bomo lahko tole slišali?

Ja, lahko bi kar dorekli točen datum ... Ko bo Luna trikrat obšla Sonce in bo Merkur v konjunkciji z Venero, bomo počakali še en teden. In če bo takrat grdo vreme, bomo prestavili za nekaj minut. Upam, da vsi pridete! (Smeh)