Zabava

Razočarani David: Ženske vse letajo s cveta na cvet

mv
23. 7. 2015, 20.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

David Vrbnjak, nekdanji stanovalec hiše Big Brother, je bil zagotovo najbolj romantičen moški predstavnik šova in tudi zdaj, ko se je vrnil v realno življenje, ne more iz svoje kože. Izjavil je, da je večina žensk neresnih in bi le letale s cveta na cvet.

Pro Plus

POP TV

»Drage punce … opažam, da bi se vse rade sam neki zajebavale pa iz cveta na cvet, resnih pa ni več. Fuliranje sem pa tja, to bi še šlo, vsaka reče, kak je resna, pa da bi rada resno zvezo, ko ji pa to sam omeniš, pa tisto o resnosti zbledi, se umakne ali pa ustraši resnosti,« je svoj nagovor in pridigo začel David, ki sta mu bili v oddaji všeč kar dve, Ana in Ana Mari, a mu dekleti čustev nista vračali.

Štiriindvajsetletnik si ob sebi želi dekle, ki mu bo lahko zaupal in si z njo zgradil prihodnost, a očitno ga trenutno obkrožajo povsem napačne predstavnice nežnejšega spola. »Če se vaša neresnost ne spremeni kmal, pa mislim, da se ne bo, zarad tempa, načina življenja in globalizacije ter virtualizacije, potem bo kriza. Nastal bo svet samskih ljudi, ki bojo delal, kar bojo hotl, brez prilagajanja drugim. Nastalebodo nove oblike bolezni, romantika in ljubezen pa bosta izgubili svoj tapravi pomen,« je črnogled inženir tehnologije.