Zabava

Kdaj bo Janica Kostelić postala mama?

mv
20. 7. 2015, 08.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Nekdanja hrvaška smučarka Janica Kostelić obožuje svojega 8-mesečnega nečaka Ivana, sina brata Ivice Kostelića. To je dokazala z menjavo profilne slike na facebooku, na fotografiji je namreč z malim Ivanom, ki nosi kapo, na kateri piše: »Ta otrok je zakon.«

Športnica ob njem kar žari in verjetno je le še vprašanje časa, kdaj bo tudi sama postala mama. V zadnjih letih je v primerjavi z njeno podobo na smučarskih strminah nerazpoznavna. Precej bolj vitka, elegantna in ženstvena ter vedno nasmejana, za kar je verjetno kriva predvsem njena sreča v zasebnem življenju. Smučanja ne pogreša, saj bratu Ivici pomaga pri vodenju smučarske šole, v ljubezni pa je že nekaj časa srečna z 31-letnim Borisom Ivančićem.

Adrenalin, ki ga morda pogreša s tekem, nadomešča z različnimi športi, od potapljanja do plavanja, in pravi, da nikoli ni bila srečnejša. Prepričana je, da je bila odločitev da pri 24 letih na vrhuncu kariere zapusti profesionalni šport, najboljša. ***Podpis k sliki: Foto 2: Nekoč robustna športnica, danes elegantna dama.

facebook