Zabava

Ana Ivanović: Nemci je ne marajo, kaj pa njen fant?

mv
19. 7. 2015, 13.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Srbska teniška igralka, ki je že nekaj časa v razmerju z nemškim nogometašem Bastianom Schweinsteigerjem, se je znašla na črni listi njegovih oboževalcev. Prepričani so namreč, da postavna Srbkinja preveč vpliva na njegove odločitve glede kariere.

zimbio

Odkar je Bastian, ki velja za enega najboljših igralcev ekipe Bayern, v razmerju z Ano, namreč sprejema odločitve, nad katerimi so njegovi nemški oboževalci razočarani. Tridesetletni Bastian se je odločil, da zapusti ekipo, v kateri je zaslovel, in se pridruži angleškemu prvoligašu Manchester United. Tudi Ana je že javno potrdila, da se bo zaradi svojega izbranca iz ZDA preselila v Anglijo, a njuno razmerje je na preizkušnji zaradi vse večjega pritiska javnosti.

zimbio

Nemci namreč par primerjajo z Yoko Ono in Johnom Lennonom, saj je tudi glasbenikovo življenje na neki točki v svoje roke vzela njegova muza. Schweinsteiger za zdaj še ne komentira sovraštva rojakov do njegovega dekleta, Ani pa ni prijetno, saj ne želi biti kriva za odločitve svojega izbranca. Bo njuna ljubezen preživela negativne vplive ali bosta tudi onadva končala na pokopališču slavnih razmerij?