Zabava

Anže zaradi Severine pustil službo

Nejc Simšič
7. 7. 2015, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Uspešen koreograf in plesalec Anže Škrube se je ta teden vrnil iz sončnega Los Angelesa, za kar je kriva hrvaška glasbena diva.

Mediaspeed

Plesalec Anže Škrube živi svoje sanje, saj s plesom soustvarja šove svetovno znanih glasbenikov, med drugim je bil dva meseca na ameriški turneji z zvezdniškim glasbenikom Chrisom Brownom. In čeprav mu je življenje v Los Angelesu pisano na kožo, se je ta teden vrnil v rodno Slovenijo. Razlog za njegov prihod v Ljubljano, kjer bo preživel mesec dni, pa je hrvaška pevka Severina, s katero sta dobra prijatelja.

Čakajo ga vaje

Glavni koreograf skupine Maestro se namreč vrača v Slovenijo, saj bo 25. julija nastopil ob boku kraljice Balkana na velikem koncertu v Kopru. Vse to seveda s spremstvom svoje plesne skupine Maestro. »Severina je v zadnjem času podrla vse rekorde priljubljenosti, ki smo jih do zdaj poznali. Koncerti so razprodani, Severina je kraljica odra in z največjim veseljem zabava oboževalce, ki se je ne morejo in ne morejo naveličati.Tudi tokrat bomo dali vse od sebe, da bomo za poletno noč v Kopru postregli s šovom, kot se šika. Pričakujte spektakel!« je povedal Anže, ki napoveduje pravo vročico na odru, tako da se bodo fantje pošteno spotili.