Zabava

Tom Cruise zaradi Suri zapušča cerkev

M.V.
6. 7. 2015, 14.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Tom Cruise se je znašel pred resno življenjsko odločitvijo. Po vsaj dveh desetletjih v scientologiji naj bi 53-letnik resno razmišljal o odhodu iz cerkve, saj zaradi slednje zamuja odraščanje svoje hčerke Suri.

Flickr

Scientološka cerkev naj bi igralcu določala, kaj sme delati glede svoje hčere. A po besedah bližnjih ima Tom Cruise tega dovolj, rad bi bil del hčerinega življenja.

Končno se je odločil, da je hči na prvem mestu.

9-letna Suri živi pri materi Katie Holmes in se z očetom sliši le prek telefona in videopogovorov. Igralec naj bi se zlomil in začel razmišljati o odhodu iz cerkve po zadnjem telefonskem pogovoru s hčerko. »Po telefonu je Suri razlagala, kako uživa v baletni šoli. Takrat je igralec spoznal, da je nikoli ni videl nastopati, in to ga je začelo razjedati. Zavedel se je, da hči raste, a on vse to zamuja. Sicer govorita po telefonu, a to ni dovolj,« je povedal vir blizu igralca. »Tom je pod velikim pritiskom, ker cerkev noče, da je blizu Katie in Suri. Ne prenese tega, da bi Cruise vzgajal hčer zunaj nje. Če bodo Suri označili kot sovražnico cerkve, bi to pomenilo konec Tomove vključenosti v vzgojo hčere. Je v zelo težkem položaju, toda končno se je odločil, da je hči na prvem mestu,« pravi vir. Če se bo to res zgodilo, potem Cruisa čaka težek boj proti vodilnim scientologom, ki igralca že vrsto let tržijo kot svoj najbolj prepoznavni obraz. A očitno je njegova ljubezen do Suri dovolj velika, da se je pripravljen spopasti s tem.