Zabava

Sin priljubljenega pevca hudo opečen

mv
30. 6. 2015, 15.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Kanadski pevec Michael Buble je pred dnevi doživel nočno moro vsakega starša. Njegov dveletni sin Noah je moral s hudimi opeklinami nujno v bolnišnico. Pevec v času nesreče ni bil v Argentini z ženo Luisano Lopilatoin sinom, saj je imel delovne obveznosti, zato ga je novica še toliko bolj pretresla.

Instagram

Uradno še ni znano, kaj natanko se je zgodilo z ubogim Noahom, a v javnost je pricurljala informacija, da je malček utrpel hude opekline zaradi pare, poškodovane naj bi bilo kar šest odstotkov njegove kože. Michael se je zavil v molk, nekoliko bolj zgovorna pa je njegova žena, ki se je na družbenem omrežju zahvalila vsem za skrb. »Hvala, da ste z nami tudi v takšnih trenutkih. Če bo bog želel, bomo kmalu spet doma,« je zapisala in dodala, da se Noah počuti že veliko bolje.

Družina se sicer nerada izpostavlja v medijih, saj želita oba, tako Luisana kot Michael, svojega potomca zaščititi pred žarometi. Glede na to, da oba prihajata iz sveta zabave, Luisana je namreč v Argentini uspešna manekenka in igralka, upata, da bosta Noahu lahko nudila normalno otroštvo. »Smo povsem običajna družina, z običajnimi zapleti, lepimi in slabimi stvarmi. Prav nič nenavadnega ni na nas,« sta povedala nedavno.