Zabava

Prav želel je začutiti to bolečino

am
15. 5. 2015, 19.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Eden mlajših evrovizijskih žirantov, Alex Volasko, je tik pred ustvarjanjem nove pesmi obiskal mojstra tetoviranja.

Žiga Culiberg

Arhiv Svet24

»Prav želel sem začutiti to bolečino, ki nastane ob tetoviranju. Za ta korak sem se odločil v enem popoldnevu, povsem spontano in ni mi žal. Res je, da ne gre za veliko tetovažo, a vseeno se mi zdi, da imam zdaj eno izkušnjo v življenju več. Vsekakor pa tetoviranje ni tako grozno doživetje, kot so mi govorili, pravzaprav na koncu čutiš nekakšno zadovoljstvo ob tem,« je povedal uspešen ustvarjalec.

Prav ta strast in zadovoljstvo sta rdeča nit nove skladbe Tatu, ki jo je Alex premierno predstavil v oddaji Vikend paket. »Vsako doživetje, vsaka nova izkušnja na vsakem izmed nas pusti svoj pečat. In vsi ti občutki ter spomini so kot naše tetovaže, ki jih nosimo s seboj vse življenje,« je o pesmi povedal njen avtor.

Čeprav se predhodnica V hiši večnih sanj še vedno sprehaja po radijskih lestvicah, se je Alex odločil za predstavitev nove pesmi skupaj z objavo studijskega koncerta, ki ga je posnel z novo spremljevalno skupino. »Zdi se mi, da glasba ni dobra, če ne zazveni dobro tudi v živi izvedbi.«

Teja Ravšelj

Delavni Alex pa je pred kratkim imel prav posebno poslanstvo. Čeprav se zadnje mesece posveča predvsem pripravi drugega studijskega albuma, ki je napovedan za začetek jeseni, je Alex s svojim glasom pomagal priljubljenemu animiranem liku. Spužiju Kvadratniku je posodil glas, da je ta lahko našim najmlajšim delil nove morske dogodivščine v animiranem filmu Spuži na suhem. »Rad delam za mlade in ponudila se mi je odlična priložnost, da svoj glas preizkusim še v kakšni drugi vlogi,«je zaključil Alex.