Zabava

Zlomljene petke zaradi kock

Alesh Maatko
21. 4. 2015, 20.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Vsaj takšna je nova glasbena zgodba, ki jo predstavlja mlada in nadobudna pevka, ki prihaja iz Poljčan in ki je vse bolj uspešna na Hrvaškem.

AP Photography

Glasbeni zgodbi Šalajdalaj je Nina dodala tudi videospot. Pevsko-plesne scene je kljub temu, da se ji je med granitnimi kockami na ulici zlomila petka na čevljih in ji je ena izmed plesalk posodila svoje, veliko premajhne, več kot odlično opravila. »Noge so me res strašno bolele, a je bila to zame vseeno spet nova in zanimiva izkušnja,« je bila zgovorna simpatična Nina, ki vso svojo energijo usmerja v glasbo, vaje, nastope, snemanje novih pesmi, videospotov in vsega, kar spada zraven.

Mlada pevka, ki bo oktobra letos postala polnoletna, je veliko bolj skrivnostna, ko beseda nanese na ljubezen. Ko smo jo vprašali, kaj ji na splošno pomeni poljub – saj so v refrenu pesmi Šalajdalaj poljubi posebni zvočni efekti – se je najstnica razgovorila: »Poljub je nekaj lepega, damo ga osebi, ki jo imamo radi. V današnjih časih morda marsikomu to ne pomeni več veliko. Svojega prvega sem doživela že pred nekaj leti, seveda mi je bilo nerodno, malo pa res, saj je bilo prvič. Ampak vseeno je bil prvi poljub prijetno doživetje. Vem, s katerim fantom je bil, vendar kje in kako bo ostala moja skrivnost.«