Zabava

Tragedija spet prizadela Nove fosile

Alesh Maatko
10. 4. 2015, 07.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

»Zbudil sem se v paniki, celo moje telo se je treslo,« je povedal Rajko Dujmić, ki so ga urgentno prepeljali v bolnišnico.

Peripetije, ki se še vedno dogajajo okrog legendarne skupine Novi Fosili, še zdaleč niso končane. Zamere med člani so globlje, kot si lahko mislimo.

Že pred časom smo poročali, da se je zgodba okrog priljubljene hrvaške skupine končala zaradi avtorja številnih uspešnic in ustanovitelja skupine Novi fosili, Rajka Dujmića. Šestdesetletni glasbenik naj bi imel že nekaj časa težave z mamili. »Splošno znano je, da se Rajko že več kot trideset let bori z odvisnostjo, zaradi česar smo se razšli leta 1991, saj je takrat zavrnil zdravljenje,« so že pred meseci dejali preostali člani, ki so Dujmića – tako pišejo hrvaški mediji – pred šestimi meseci izključili iz Novih fosilov.

Arhiv Lady

Rajka je izključitev močno prizadela. Tako močno, da so Dujmića pred dnevi sprejeli v bolnišnici, saj je bil njegov srčni utrip močno povečan, imel je celo 180 udarcev na minuto. »Zbudil sem se v paniki, celo moje telo se je treslo, čutil sem nenavadne vibracije. Žena Snježana je zjutraj ob 6. uri poklicala nujno pomoč, tako da so me takoj odpeljali v bolnišnico,« je dejal 60-letni glasbenik.

Kaj se je dogajalo z njim si preberite v današnji številki časopisa Svet24!