Zanimivosti

Horoskop za petek, 10. 4.

R.T.
10. 4. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN − Vaše vrednote bodo postale vir nemira in nezadovoljstva. Morda vas nekdo ne bo mogel več finančno in čustveno podpirati. Nenadoma boste spoznali, da se lahko zanesete le nase.

BIK − Prihaja več možnosti, da se izkažete, zlasti pri študiju in v poslovnih stikih s tujino. Posebno všeč vam je, da vedno znova dokazujete svoj prav, celo pri zadevah, za katere niste odgovorni.

DVOJČKA − Nekdo vam bere misli in pravzaprav boste na začetku kar presenečeni, saj bosta večkrat telepatsko povezana. Bodite previdni, ker gre le za trenutne okoliščine.

RAK − Danes vas bo zelo razburjalo spremenljivo razpoloženje. Morda svojega partnerja ne poznate dobro in vas bodo nekateri njegovi koraki močno presenetili.

LEV − Ostanite pazljivi in dobro premislite, preden boste naredili nekaj novih poslovnih korakov. Očitno ni še pravi trenutek, da bi počeli nekaj zunaj običajnega in starih dogovorov.

DEVICA − Prijatelji bodo zahtevali veliko pozornosti, še posebej če so v težjem obdobju. Partner bo pokazal veliko resnosti in potrpežljivosti, kar vas bo razveselilo.

TEHTNICA − Na obzorju so ovire, saj nikakor nočete sprejeti, kaj bi morali spremeniti. Previdno z nekom od prijateljev, saj bi tokrat očitno morali vi nekoliko popustiti.

ŠKORPIJON − Bodite srečni, če bo vse ostalo tako, kot je, saj prihajajo strahovi, povezani s prihodnostjo. Če boste danes želeli zapeljati in navdušiti svojega partnerja, boste imeli težko delo.

STRELEC − V današnjem dnevu boste preveč prepričani o svojem prav, posebno z nekom, ki vas je morda velikokrat prepričeval o nasprotnem takrat, ko niste zaupali.

KOZOROG − V strahu pred spremembami in nestabilnim finančnim stanjem boste nenadoma spoznali, da imate v sebi moč in veščine, da se lahko korenito preobrazite.

VODNAR – Ne delajte večjih načrtov povsem sami, sicer boste naleteli na ovire, ki bi se jim zlahka izognili, le z nekaj več prilagodljivosti. Vzemite si več časa za drago osebo.

RIBI – Poslovne in družinske obveznosti so vas začele obremenjevati bolj, kot ste si to pripravljeni priznati. Nase prevzemite načrtovanje in organizacijo določene zadeve.