Zabava

Samo eno noč z njo ...

K.S.
23. 3. 2015, 15.39
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Po izjemno uspešnih singlih, zadnjega ‘Meni si ok‘, je Roko Bažika predstavil ob koncu lanskega leta, glasbenik predstavlja avtorsko balado ‘Jedna noč sa njom‘. Glasbo za pesem, ki se dotika teme varanja v ljubezenskem odnosu je napisal Vedran Lekić.

Menart

Čeprav Roko živi in ustvarja v Ljubljani, se rad s srcem vrača v rodno Dalmacijo oziroma Korčulo, od koder jemlje navdih za glasbeno ustvarjanje.

»Pesem nosi jasno sporočilo o neprijetnosti po prevari, ki jih ta prinese. Zavedati se moramo, da ena noč ni vredna tveganja, da izbubimo biser, ki ga imamo doma.« je o novi pesmi povedal Roko.

Videospot za balado ‘Jedna noč sa njom‘ so posneli v Ljubljani, do poletja pa bo Roko predstavil zagotovo še eno pesem živahnejših ritmov, kot smo jih pri njem vajeni in tudi tokrat obljublja nov videospot!

Toplejših dni se Roko veseli tudi zaradi koncertov na prostem, ki ga čakajo v Sloveniji in na Hrvaškem.

Perfekcionist, ki se je v glasbo zaljubil že pri šestih letih in takoj začel z učenjem flavte, je že znano ime na radijskih postajah in koncertnih odrih, saj ima za seboj že sedem avtorskih pesmi za katere je posnel tudi videospote, ter nastope z odmevnimi imeni glasbenih kolegov, kot so Jelena Rozga, Neno Belan in izjemno priljubljena skupina Begini. V mlajših letih se je v nižji glasbeni šoli učil igranja na klavir, nato je dve leti izpopolnjeval igranje s trobento. Kar pet let se je po končanih nižji glasbeni šoli učil igranja na bobne in kasneje še na kitaro.