Zabava

»Ti Klemen si prav en Bunderla!«

K.S.
23. 3. 2015, 09.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Tisti, ki ste včeraj spremljali oddajo Znan obraz ima svoj glas, zagotovo niste mogli mimo neverjetne interpretacije voditelja Radia Aktual. Z Vesno Zornik sta nam podarila kar nekaj magičnih trenutkov, predvsem pa sta spet dokazala, da sta izvrstna vokalista.

FB
Klemen Bunderla (Nick Cave) in Vesna Zornik (Kylie Minogue)

Klemen in Vesna sta se prelevila v Nicka Cavea in Kylie Minogue in več kot prepričala v enkratni interpretaciji skladbe Where the Wild Roses Grow.

V nedeljo smo si v oddaji Znan obraz ima svoj glas ogledali prvi duet letošnje sezone. Klemen Bunderla in Vesna Zornik sta bila resnično enkratna in čeprav je marsikdo mislil, da bo tokrat zmagala Črna Kitara Frenka Nove, se je spet obrnilo vprid voditelju Radia Aktual.

Klemnova interpretacija je bila namreč brezhibna, njegov vokal se je krasno 'usedel' na original. Z Vesno sta bila zel prepričljiva in skoraj spravila v jok moški del žirije. Miha Guštin(Gušti) in Gojmir Lešnjak Gojc sta bil vidno ganjena in nista skoparila s komplimenti.

Simpatična Tanja Ribič pa je poskrbela za salve smeha, ko je izjavila: »Ti Klemen si prav en Bunderla!« Mrki pogled, ki ga je naš Aktualovec tako zelo prepričljivo nosil na odru se je kaj hitro spremenil in pred žirijo je stal spet stari Klemen.

Naslednjo nedeljo se bo Klemen predstavil v vlogi Andreja Šifrerja in gotovo spet navdušil. Do takrat pa si privoščimo njegovo pesem Na pomoč in skladbo, ki jo je skupaj s skupino 3Čelos predstavil na lanskoletnih Viktorjih – Lepo je.