Zabava

Tudi slovenske skupine lahko napolnijo športno dvorano!

K.S.
28. 12. 2014, 19.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Šankrockerji so se vrnili in to na triumfalen način. Njihov tradicionalni velenjski koncert je bil spet velika uspešnica. 'Re-startali' so in to na veliko!

Jurij Žurej

SG

Velenjska Rdeča dvorana je pokala po šivih, pa čeprav so nekateri škodoželjno komentirali, da gotovo ne bo prišlo več kot 500 ljudi, jih je prišlo kar krepko več kot 2000. Dvorana je bila napolnjena do zadnjega kotička in med ljubitelji dobre rockerske glasbe je bilo moč opaziti tudi veliko znanih obrazov.

Tako so ob šankrockerskih uspešnicah uživali legenda slovenskega glasbega novinarstva Dragan Bulič, glasbeni urednik Jernej Vene, direktor Slovenske Smučarske zveze Jurij Žurej, seksi voditeljica Oriana Girotto, igralka in političarka Lara Jankovič, vodilni Pivovarne Laško, legendarni menedžer, glasbenik in urednik Rajko Djordjevič, ljubiteljski vinar Matjaž Jakončič, ki je Šankrockerjem prinesel buteljčno vino znamke Šank Rock.

Pred skupino Šank Rock so občinstvo ogreli: Bid Addiction, Anu in njihovi dobri prijatelji San Di EGO. Člani skupine Šank Rock so poudarili, da so z namenom povabili le slovenske izvajalce, ker želijo dokazati, da je slovenska glasba še zmeraj še kako živa in da tudi slovenski izvajalci lahko napolnijo velike športne dvorane.