Zabava

FOTO: Najboljši z najboljšimi

am
27. 12. 2014, 17.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Da skupna sodelovanja gradijo skupne uspehe, je pokazala edinstvena SVETovna zabava, ki je na Gospodarsko razstavišče privabila najboljše.

KMA

Prednovoletno zabavo, ki je bila prepletena z glamurjem in odličnim glasbenim izborom, so popestrile tudi manekenke in manekeni, ki so na modni reviji predstavili obleke priznanih slovenskih oblikovalk Urše Drofenik in Maje Ferme ter spodnje perilo Palmers in čevlje Humanic.

KMA

A to še ni vse, saj so bili estradniki deležni nepozabnega kulinaričnega doživetja, za katerega so poskrbeli mojstri iz kulinarične hiše Vivo Catering. Pivovarna Laško je ob tej priložnosti gostom postregla s posebno poslastico – butičnimi pivi Laško Special, ki so zasnovani na tradicionalen način, kar so na SVETovnem večeru okusili tudi znani Slovenci, ki so bili izjemno navdušeni nad simfonijo okusov, ki so razdeljeni na tri vrste, in sicer Striptis, Golding in Citra lager. Merit Iternational je zbrane razvajal s čudovitimi koktajli Martini Royale.

KMA

Med prijetnim druženjem je za še boljše vzdušje poleg izjemnega Saša Gačnika – Svarogova v uvodu – poskrbel še didžej Maj. Kako se je na zabavi počutila oblikovalka Maje Ferme, režiser zgodbe Igor Jelen in drugi, pa v ponedeljkovi izdaji časopisa Svet24.